Logo CV in een dag

CV ketel onderhoud Hoogezand

Op zoek naar een CV installateur in Hoogezand? CV in een dag helpt je graag. Je kunt bij ons terecht voor het onderhouden en repareren van je CV ketel. Ook kun je bij ons nieuwe ketels aanschaffen en vloerverwarming aan laten leggen. Wil je meer weten over ons aanbod? Lees dan vooral even verder!

Snel een aanvraag insturen!

Onderhoud CV ketel Hoogezand

Veel mensen vinden het onderhouden van de CV-ketel maar een lastige en vervelende klus. Het onderhouden van een ketel kan soms aan de dure kant zijn, waardoor veel mensen geen onderhoud uit laten voeren aan de cv ketel. Het is echter wel heel erg belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Hierdoor voorkom je onnodige storingen en blijft de ketel zuiniger stoken. 

Daarnaast voorkom je met het onderhouden van je ketel dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Zo kan een ketel, die slecht onderhouden is, erg gevaarlijk zijn voor jou en je familieleden. Bij CV in een dag is het erg gemakkelijk om je ketel te laten onderhouden. Je hebt 2 opties: je kunt je ketel eenmalig door ons laten onderhouden óf je sluit een onderhoudscontract bij ons af. Bij een onderhoudscontract betaal je een vast bedrag per maand en wordt de ketel op regelmatige basis gecontroleerd. Hierdoor verleng je de levensduur van de cv ketel en voorkom je onnodig hoge kosten in de toekomst.

Meer weten over het onderhouden van je ketel? Neem dan even contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze geweldige service!

Installatiebedrijf Hoogezand

Valt je oude ketel niet meer te repareren of ben je simpelweg op zoek naar een nieuwe ketel? CV in een dag heeft een aantal geweldige cv ketels voor je klaarstaan! Je kunt het aanbod bekijken op de ketels-pagina.

Bij CV in een dag bieden wij alleen ketels aan van de meest betrouwbare merken. Deze ketels zijn een stuk minder storingsgevoelig dan andere merken, waardoor je minder vaak last zult gaan krijgen van storingen. Alle prijzen die op de website getoond worden zijn inclusief montage. Wil je graag een CV-ketel laten plaatsen in Hoogezand? Dan komen wij graag de ketel bij je installeren. Onze vakmensen zijn er klaar voor! Jij ook?

Vloerverwarming Hoogezand

En dat is nog niet alles, want we leggen tegenwoordig ook vloerverwarming aan in Hoogezand. Vloerverwarming is tegenwoordig ontzettend populair. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want met goede vloerverwarming vergroot je het wooncomfort. Daarnaast is het verwarmen van je huis door middel van vloerverwarming een stuk goedkoper dan met de traditionele verwarmingssystemen.

Bij CV in een dag beschikken we over verschillende technieken om de vloerverwarming bij jou aan te leggen. Samen met onze experts kijken we welke techniek het beste aansluit bij jouw wensen en woning. Ben jij klaar om aankomende winter met je sokken door het huis te wandelen?

Vrijblijvend een offerte aanvragen