Logo CV in een dag

Nefit CV ketel kopen inclusief montage

Nefit is een bekend merk onder cv ketels. Ze worden niet alleen verkocht op onze website, maar CV in een dag levert deze Nefit ketels inclusief montage. Dit heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere aanbieders. Zo ben je ervan verzekerd dat de ketel perfect geïnstalleerd wordt en je hier geen omkijken naar hebt. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen!

Wat is Nefit?

Nefit is een onderdeel van het concern Bosch. Dit bedrijf produceert verschillende huishoudelijke apparaten, zoals cv ketels, wasmachines en vaatwassers. Nefit wordt gezien als het premium merk van Bosch en staat bekend om de hoge kwaliteit van de producten.

Bosch Nefit cv-ketels zijn er in twee soorten: de Slimline en de ProLine. Beide series bestaan uit drie modellen met een vermogen van 18, 24 of 30 kW. Daarnaast heeft de ProLine ketels een zeer hoge efficiëntie van 98%, wat betekent dat er bijna geen warmte verloren gaat. Dit maakt deze serie ideaal voor gebruik in een groot huishouden of bedrijf.

Nefit - CV in een dag

Wat zijn de voordelen van CV ketels van Nefit?

Nefit cv-ketels zijn dus zeer energiezuinig en kunnen perfect geïnstalleerd worden door CV in een dag. Wanneer je ervoor kiest om een Nefit cv-ketel via onze website te kopen, profiteer je daarnaast ook van onze scherpe prijzen. Dit maakt het aankopen van een Nefit cv-ketel inclusief montage een uitstekende keuze!

De voordelen van Nefit cv-ketels:

– Energiezuinig;

– Perfecte montage;

– Scherpe prijzen.

Nefit CV ketel inclusief montage

CV in een dag is dé specialist in het leveren en installeren van complete cv-ketels. Wij leveren alle merken, modellen en types. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe ketel of je huidige ketel wilt laten vervangen: bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze monteurs zijn allen erkend en gecertificeerd. Zij hebben jarenlange ervaring met het installeren van cv-ketels en kunnen je adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie.

Bij CV in een dag profiteer je altijd van:

– Scherpe prijzen;

– Erkende monteurs;

– Snelle levering en montage.

Wanneer je ervoor kiest om een cv-ketel via onze website te kopen, wordt deze gratis geleverd en gemonteerd door één van onze monteurs. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend. Je hoeft dus zelf niet thuis te blijven wachten op de monteur, maar kunt gewoon je dagelijkse activiteiten blijven doen.

Hoe kan ik een Nefit ketel kopen op CV in een dag?

Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt weet je zeker dat wij deze aanbieden tegen de scherpste prijs. Wij hebben verschillende aanbiedingen met diverse extra’s, zodat je zeker weet dat je de beste deal scoort.

Alle offertes die je bij ons opvraagt zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. Wanneer je akkoord gaat met de offerte ontvangen wij graag een bevestiging en dan gaan wij direct voor je aan de slag! Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor levering en montage van jouw nieuwe cv-ketel.

Kortom: CV in een dag is dé specialist op het gebied van het leveren en installeren van complete cv-ketels. Wanneer je via onze website een ketel aanschaft, profiteren van diverse extra’s en wordt de ketel gratis geleverd en gemonteerd door één van onze erkende monteurs! Offerte aanvragen kan hier. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Vrijblijvend een offerte aanvragen