Logo CV in een dag

Vacature Cv installatiemonteur

Ben jij die aanpakker die we zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk op deze functie!

Vacature Cv installatiemonteur

CV in een dag is op zoek naar een Cv installatiemonteur. Wij zijn een klein maar snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het installeren en onderhouden van cv ketels. Wij werken met alle merken en modellen, dus we gaan geen klus uit de weg!

Als onze cv-installateur ben je verantwoordelijk voor het installeren, repareren en het onderhouden van cv installaties op locatie. Dit omvat het vervangen van onderdelen, zorgen voor de juiste montage en pasvorm, testen op lekkages en het diagnosticeren van mogelijke problemen. Ervaring met deze werkzaamheden is een pre.

Naast technische vaardigheden moet je ook beschikken over een probleemoplossend vermogen en vaardigheden op het gebied van contact met de klant. Je moet complexe procedures duidelijk kunnen uitleggen aan klanten, meerdere taken tegelijk kunnen uitvoeren en te allen tijde het veiligheidsbeleid van ons bedrijf in acht nemen.

Je moet ook in staat zijn om flexibele uren te werken en naar behoefte te reizen, dus een geldig rijbewijs is essentieel.

Denk jij dat je hebt wat nodig is om ons team van deskundige Cv installatiemonteurs te versterken en ben jij:

  • Een echte aanpakker
  • Flexibel
  • Klantgericht
  • Zelfstandig

 

Stuur ons dan snel je Cv en een motivatiebrief. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wanneer wij het gevoel hebben dat je binnen ons team past, zullen we je uitnodigden voor een gesprek.

Solliciteer nu en sluit je aan bij onze missie om onze klanten te voorzien van centrale verwarmingssystemen van de hoogste kwaliteit. Samen maken we het verschil!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte aanvragen