Logo CV in een dag

CV ketel onderhoud Assen

Ben jij op zoek naar een CV installateur in Assen? Of ben je op zoek naar een bedrijf voor het onderhouden van je CV ketel? Dan ben je bij CV in een dag aan het juiste adres. Of je nou een nieuwe ketel aan wilt schaffen of je ketel wilt laten onderhouden: bij CV in een dag kan het allemaal!

Snel een aanvraag insturen!

Onderhoud CV ketel Assen

Het onderhouden van je CV ketel is erg belangrijk. Door je CV ketel regelmatig te laten onderhouden zorg je er niet alleen voor dat de ketel optimaal en zuinig blijft werken, maar het voorkomt ook gevaarlijke situaties. Zo kan een CV ketel die slecht onderhouden is bijvoorbeeld zorgen voor koolmonoxidevergiftiging.

Bij CV in een dag is het laten onderhouden van je ketel een fluitje van een cent. Zo kun je de ketel eenmalig door ons laten onderhouden of laten repareren. Onze experts staan namelijk te trappelen om je te helpen. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze voordelige onderhoudscontracten. Bij deze contracten zal er regelmatig onderhoud plaatsvinden, waardoor de kans op storingen en gevaarlijke situaties flink af zal nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van onderhoud aan je CV ketel in Assen.

CV ketel onderhoud Assen

Installatiebedrijf Assen

Naast het onderhouden en repareren van CV ketels, kun je op onze website ook een nieuwe CV ketel aanschaffen. Wij hebben een mooi aanbod van betrouwbare ketels waarmee je helemaal klaar bent voor de toekomst. Wanneer je een CV ketel aanschaft, zal onze monteur bij je langs komen om deze ketel te installeren. Hier betaal je helemaal niets extra’s voor. Het laten installeren van je CV ketel in Assen zit namelijk gewoon bij de prijs in. Wel zo eerlijk toch?

Op onze website kun je gemakkelijk een ketel vinden die bij jou past. Zo kun je filteren op prijs, merk en op de CW-waarde. Voor kleinere woningen en appartementen raden wij een CW3 ketel aan, voor middelgrote woningen een CW4 ketel en voor grotere woningen de CW5 ketels. Gelukkig is ons aanbod enorm. Er zit dus altijd een ketel bij die bij jou past!

Vloerverwarming Assen

Wil jij je wooncomfort graag vergroten en zit je eraan te denken om gebruik te maken van vloerverwarming? Geen probleem! CV in een dag legt namelijk ook vloerverwarming in Assen. Vloerverwarming is over het algemeen een stuk zuiniger dan het traditionele verwarmingssyteem, waardoor vloerverwarming populairder is dan ooit. Wil je meer informatie over het leggen van vloerverwarming? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vrijblijvend een offerte aanvragen