Logo CV in een dag

CV ketel onderhoudsabonnement

Regelmatig onderhoud uit laten voeren aan je CV-ketel is ontzettend belangrijk. Door gebruik te maken van periodiek onderhoud zal de kans op storingen afnemen en verleng je de levensduur van de CV-ketel. Gelukkig kun je bij CV in een dag terecht voor het onderhouden van je CV-ketel, zo ben jij zeker van een optimale werking van jouw CV

Onderhoudsabonnement bij CV in een dag

CV ketel onderhoudsabonnement bij CV in een dagBij CV in een dag kun je gebruik maken van verschillende typen onderhoud. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor eenmalig onderhoud, maar kun je ook gebruik maken van één van onze onderhoudscontracten. Wanneer je gebruik maakt van een onderhoudscontract van CV in een dag, zal er één keer per anderhalf jaar een automatisch een afspraak met je worden gemaakt. Onze deskundige monteurs komen dan zo snel mogelijk bij je langs om direct onderhoud uit te voeren. 

Bij CV in een dag maken we gebruik van 2 verschillende contracten. Zo hebben wij een basis abonnement en een uitgebreider abonnement. Meer informatie over deze contracten kun je hieronder vinden. Het is belangrijk om te weten dat CV in een dag vooral actief is in Friesland, Groningen en Drenthe.

Onderhoud aan je CV ketel

Veel mensen staan er niet bij stil, maar het onderhouden van je ketel is ontzettend belangrijk. Door gebruik te maken van periodiek onderhoud verklein je de kans op storingen en voorkom je dure reparaties in de toekomst.

Bij het laten onderhouden van je ketel heb je verschillende opties. Zo kun jij bij ons terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt, maar het is ook mogelijk om een contract bij ons af te sluiten. Bij een contract we gebruik van tweejaarlijks onderhoud. Wanneer het tijd is om je cv ketel te laten onderhouden, maken wij een afspraak met je. Onze gecertificeerde monteurs komen dan bij je langs om direct onderhoud uit te voeren. Met een abonnement ben je niet alleen verzekerd van een goed werkende ketel, want een abonnement heeft nog veel meer voordelen.

Storingen

Wanneer je last hebt van storingen aan je CV ketel staat CV in een dag meteen voor je klaar. Wanneer je gebruik maakt van een abonnement, komen wij zo snel mogelijk naar je toe om de storing te verhelpen. De tarieven en kosten verschillen per abonnement. Wij maken namelijk gebruik van twee verschillende abonnementen. Meer informatie over deze abonnementen lees je hieronder.

Onderhoud voor een vast bedrag per maand

Bij een abonnement betaal je een vast bedrag per maand. De hoogte van dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het contract dat je wenst af te sluiten bij ons. Hieronder vertellen we je meer over de twee contracten die wij momenteel aanbieden.

Onderhoudscontract

Bij een onderhoudscontract krijg je automatisch een berichtje wanneer het tijd is om je CV ketel te laten onderhouden. In de meeste gevallen zal dit één keer in de twee jaar zijn. Het basis contract kost 6,50 per maand. Dit bedrag zal automatisch worden geïncasseerd.  Met dit contract betaal je geen uurloon bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt, ook zijn de voorrijkosten bij onderhoudsbeurten of storingen gedekt. Het is dus een erg voordelig abonnement. Het is belangrijk om te weten dat uurloon bij storingen en eventuele materiaalkosten niet gedekt zijn met dit abonnement. Dit is wél het geval met ons servicecontract.

€6,50 per maand

Servicecontract

Met ons servicecontract heb je de beste service. Met dit contract betaal je geen uurloon bij onderhoudsbeurten. Ook worden voorrijkosten voor onderhoudsbeurten en het oplossen van storingen vergoedt. Daarnaast betaal je, met dit contract, ook geen uurloon bij storingen en materiaalkosten. Zo weet je zeker dat je nooit voor hoge kosten komt te staan. Het servicecontract van CV in een dag heb je al voor 15 euro per maand. Dit bedrag zal automatisch worden geïncasseerd. Het sercvice contract is het meest complete onderhoudsabonnement dat wij momenteel aanbieden.

€15,- per maand

Meteen contract aanvragen

Enthousiast geworden over onze contracten of heb je nog een vraag over onze abonnementen? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze medewerkers zullen je zo snel mogelijk helpen. Heb je een dringende vraag? Stel deze dan aan onze live chat.

Snel een aanvraag insturen voor CV ketel onderhoud Friesland

Vrijblijvend een offerte aanvragen