Logo CV in een dag

Slimme thermostaten

Met een slimme thermostaat beschik je niet alleen over meer wooncomfort, maar laat je de ketel ook zuiniger werken. Op CV in een dag bieden wij ook slimme thermostaten aan. Deze installeren wij samen met je nieuwe CV-ketel. Wil je meer weten over slimme thermostaten? Lees dan vooral even verder. 

Wat is een slimme thermostaat?

Met een slimme thermostaat kun je de temperatuur van je woning vanaf een afstand instellen. Zo kun je dus genieten van een warm huis wanneer je bijvoorbeeld terugkomt van je werk.

Daarnaast kun je met een slimme thermostaat programma’s aanmaken, waardoor de verwarmingen in je huis automatisch aan- of uitschakelen. Deze programma’s kun je dus volledig afstellen op jouw leefstijl. Deze functies bieden niet alleen meer wooncomfort, maar hebben ook een energiebesparende werking. Hierdoor kun je flink wat geld besparen.

Wat zijn de voordelen van slimme thermostaten?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het bezit van een slimme thermostaat. Ten eerste kun je hem overal ter wereld bedienen, zolang je maar over een internetverbinding beschikt. Ten tweede kan hij jouw gewoonten op het gebied van verwarming en koeling leren en de temperatuur hierop aanpassen. Ten derde kan hij je geld besparen op de energiefacturen door het energieverbruik te verminderen.

Kortom, slimme thermostaten bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele thermostaten. Als je op zoek bent naar een manier om geld te besparen op jouw energierekeningen en het comfort te verhogen

Slimme thermostaten bij CV in een dag

Naast CV-ketels bieden wij ook slimme thermostaten aan op onze website. Deze thermostaten werken naadloos samen met de ketels die wij aanbieden, waardoor jij kunt genieten van optimaal wooncomfort.

Bij ons kun je de slimme thermostaten niet alleen bestellen, maar onze monteurs zorgen er ook voor dat de thermostaat op een vakkundige manier worden geïnstalleerd. Zo weet jij zeker dat de CV-ketel en de thermostaat volledig op elkaar zijn afgesteld. 

Als je vertrouwd bent met basisbedrading, kun je waarschijnlijk zelf een slimme thermostaat installeren. Als je echter niet vertrouwd bent met bedrading en elektriciteit, kun je het beste een vakman van CV in een dag inhuren voor de installatie.

Wil je meer weten over onze slimme thermostaten? Onze experts staan altijd voor je klaar om je te helpen. Neem contact met ons voor meer informatie over slimme thermostaten.

Vrijblijvend een offerte aanvragen