Logo CV in een dag

Over ons

Voordat je een CV-ketel aanschaft of laat repareren wil je natuurlijk weten met wie je in zee gaat. Bij CV in een dag staat vertrouwen hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk om je kennis te laten maken met onze dienstverlening.

Geen contracten en de beste prijs/kwaliteit

Het uitzoeken van een nieuwe CV ketel; het is een hele klus! Er zijn veel verschillende ketels en (onderhouds-) contracten. Welk ketel past bij mij? Moet ik een (onderhouds-) contract afsluiten bij het plaatsen van een CV ketel? Hier wilden we iets mee!

Ons bedrijf heeft een viertal ketels uitgezocht die wat ons betreft de beste prijs – kwaliteitsverhouding hebben. Daarnaast kunt u zelf kiezen of wij het onderhoud gaan doen aan jouw ketel; geen contracten en geen verplichtingen.

Zo gaan wij te werk

Kwaliteit boven kwantiteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Kwaliteit vind je niet alleen terug in onze producten, maar ook in onze service. Een afspraak maken is snel en simpel. Door onze doorgewinterde experts weet je zeker dat je altijd de meest geschikte CV-ketel voor jouw woning in huis krijgt. Wij leveren niet alleen de CV-ketel, maar zorgen ook dat de ketel op een professionele wijze gemonteerd wordt. 

Onafhankelijkheid en transparantie

Wanneer je besluit om een CV-ketel te laten plaatsen kom je vaak in vervelende situaties terecht. Je krijgt te maken met contracten en moet vaak lang wachten op een nieuwe ketel. CV in een dag is een onafhankelijke partij, waardoor je niet vast zit aan contracten. Door onze onafhankelijkheid en transparantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een nieuwe CV-ketel.

Advies op maat door persoonlijk contact

Onze experts staan altijd klaar om je te helpen. Door het persoonlijke contact kunnen wij je voorzien van persoonlijk advies op maat. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan en weet jij zeker dat je snel de juiste ketel in huis krijgt.

Nazorg is bij ons net zo belangrijk als de kennismaking

Onze service stopt niet zodra wij een CV-ketel bij je geplaatst hebben. Wij staan ook voor je klaar wanneer je CV-ketel mankementen begint te vertonen. Hierdoor bieden wij klanten een extra stukje zekerheid wanneer zij een CV-ketel door ons laten plaatsen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen