Logo CV in een dag

CV ketel onderhoud Friesland

Het onderhouden van je CV ketel is ontzettend belangrijk voor de prestaties en de levensduur van je CV ketel. CV in een dag is gespecialiseerd in het onderhouden van CV ketels in Friesland. Door regelmatig onderhoud kan er voorkomen worden dat er storingen of andere problemen optreden. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud van de ketel ervoor dat de levensduur van de CV ketel wordt verlengt en dat deze zo zuinig mogelijk blijft werken. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van een CV ketel die optimaal presteert, maar kan je ook nog eens veel geld besparen op energierekening. Laat vandaag nog jou oude of nieuwe cv ketel onderhouden tegen onze scherpe prijzen!

Waarom is regelmatig CV ketel onderhoud zo belangrijk?

Veel mensen vergeten het, maar het regelmatig laten onderhouden van de CV-ketel is ontzettend belangrijk. Met ketelonderhoud kun je dure reparaties vermijden en het risico op storingen verminderen. Ketels die regelmatig worden onderhouden gaan langer mee en behalen vaker een hoog rendement, wat leidt tot lagere energierekeningen. Of je nou een nieuwe cv ketel hebt of een oudere, periodiek onderhoud is altijd ontzettend belangrijk. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van een lager energieverbruik en van een verbeterd rendement.

Bij CV in een dag bieden we uitgebreid ketelonderhoud voor alle soorten ketels in Friesland. Onze gekwalificeerde technici bieden grondige inspecties, testen en aanpassingen om optimale prestaties te garanderen en mogelijke problemen te voorkomen. Hierdoor voorkom je onnodige reparaties en storingen. Wij hebben ervaring met zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen en hebben de expertise alle verschillende toestellen te onderhouden.

Remeha Avanta storingscodes

Hoe werkt CV ketel onderhoud Friesland?​

Bij CV in een dag staan de klanten voorop. Onze CV-monteurs zijn allemaal gecertificeerd en bieden alleen altijd de beste service aan onze klanten. CV in een dag voert inspecties, reparatie en onderhoud uit met behulp van het allerlaatste technologie en apparatuur. Hierdoor garanderen we een CV ketel die optimaal presteert. Wij kunnen je helpen met alle soorten ketels, zoals een combiketel of een hr ketel.

Gezamenlijke afspraak voor onderhoudsbeurt

Wil je graag onderhoud uit laten voeren aan je CV ketel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je contact met ons opneemt, maken we samen een afspraak. Deze dag en het tijdstip van deze afspraak plannen we samen in, zodat onze cv monteur langs kan komen wanneer het jou uitkomt. Wanneer de afspraak is gemaakt, komt onze cv monteur bij je langs om het onderhoud uit te voeren. Vul het onderstaand formulier in om gebruik te maken van onze jarenlange ervaring!

Altijd overzicht van het CV ketel onderhoud Friesland

Zijn we klaar met het onderhouden van je CV ketel? Dan krijg je van CV in een dag altijd een overzicht met de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Daarnaast informeren we je ook over de soort onderhoudsabonnementen die CV in een dag aanbiedt. Hiermee heb je de mogelijkheid om jaarlijks of periodiek CV ketelonderhoud te laten uitvoeren door CV in een dag, waardoor je ervoor zorgt dat je CV ketel altijd optimaal presteert.

Onderhoud CV ketel Friesland met onderhoudscontracten

CV in een dag biedt ook onderhoudscontracten aan voor CV ketels die regelmatig onderhoud nodig hebben voor een maandelijks bedrag. Met dit onderhoudsabonnement ben je verzekerd van goed functionerende CV ketel en profiteer je van de speciale prijzen die CV in een dag biedt. Zodoende garandeert CV in een dag dat jouw CV ketel altijd goed presteert en dat je CV ketel zo zuinig mogelijk blijft werken. Met een serviceabonnement houd je de maandelijkse kosten laag, terwijl je wel kunt gaan genieten van een toestel met een hoog rendement.

Wij maken gebruik van 2 verschillende onderhoudsabonnementen, namelijk een onderhoudscontract en een servicecontract. Wij leggen graag aan je uit wat het verschil is tussen deze contracten, zodat jij een goede keuze kunt maken over welk onderhoudsabonnement precies bij jou past.

cv ketel controleren

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract krijg je bericht wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt van jouw ketel, meestal om de twee jaar. Deze probleemloze service kost 6,50 per maand, die elke maand automatisch van jouw rekening wordt afgeschreven – zonder extra herinneringen of controles! Ons stressvrije servicecontract zorgt ervoor dat je geen uurtarief betaalt voor noodzakelijk onderhoud, en ook voorrijkosten zijn inbegrepen!

€6,50 per maand

Servicecontract

Met ons servicecontract heb je de beste service. Met dit contract betaal je geen uurloon voor onderhoud; ook voorrijkosten voor onderhoud en het oplossen van storingen zijn gedekt. Met dit contract betaal je geen uurloon bij storingen of materiaalkosten.  Dit CV in een dag contract is verkrijgbaar voor slechts 15 euro per maand – en het wordt elke maand automatisch in rekening gebracht, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

€15,- per maand

Voordelen van een onderhoudscontract

Er zijn een aantal voordelen aan een onderhoudscontract in Friesland. Ten eerste profiteer je van de speciale prijzen die CV in een dag biedt bij dit pakket. Ten tweede is het niet nodig om telkens contact met ons op te nemen voor een afspraak; wij plannen de onderhoudswerkzaamheden samen met je in wanneer het jou uitkomt. Ten derde zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat eventuele problemen snel worden opgemerkt en opgelost voordat ze ernstig kunnen worden. Hierdoor verleng je de levensduur van de cv ketel.

Snel een aanvraag insturen voor CV ketel onderhoud Friesland

Veel gestelde vragen over CV ketel onderhoud Friesland

Het laten onderhouden van je CV ketel kan best een lastige klus zijn. Daarom hebben wij de meest voorkomende vragen voor je op een rij gezet. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Twijfel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Wij raden aan om gebruik te maken van jaarlijks onderhoud. Zo weet je zeker dat uw cv-installatie in optimale conditie is en dat er niet snel problemen ontstaan. Hierdoor voorkom je dat er hoge reparatiekosten ontstaan en dat er onnodige storingen optreden. Daarnaast helpt periodiek onderhoud om de energiekosten te verlagen.

Nee, ketelonderhoud is niet verplicht in Friesland. Het is echter wel sterk aan te raden, omdat regelmatig onderhoud ernstige problemen kan helpen voorkomen en de energiekosten laag kan houden.

Tijdens een servicebezoek controleert onze monteur het gehele systeem op tekenen van slijtage of schade. We controleren ook de druk en temperatuur van het centrale verwarmingssysteem om ervoor te zorgen dat het efficiënt werkt. Bovendien kunnen we de instellingen aanpassen voor optimale prestaties en zuinigheid. Tot slot bekijken we de onderdelen van het rookkanaal en inspecteren deze op schade of corrosie.

Jazeker! Hier volgen enkele tips om uw cv-ketel goed te laten functioneren:

  • Controleer de manometer regelmatig en stel deze zo nodig bij;
  • Reinig de luchtfilters om de paar maanden;
  • Controleer of alle radiatoren goed werken;
  • Controleer op tekenen van corrosie of waterlekkage;
  • Vervang versleten onderdelen zo snel mogelijk door nieuwe.

 

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat de cv-ketel jarenlang efficiënt en betrouwbaar werkt!

Afhankelijk van de grootte van het systeem en de complexiteit van de klus, kan een onderhoudsbeurt één tot vier uur duren. Als je een oudere ketel of complex verwarmingssysteem hebt, kan het langer duren.

Je wilt natuurlijk weten wat de kosten zijn van het laten onderhouden van je CV ketel. Toch is deze vraag erg lastig te beantwoorden, omdat het volledig afhangt van de staat en grootte van het systeem. De enige manier om daar achter te komen is door contact op te nemen met CV in een dag voor een nauwkeurige offerte.

Onze monteurs zijn allemaal verzekerd tegen persoonlijk letsel dat tijdens hun werk kan ontstaan. Daarnaast zijn ze gedekt voor eventuele schade die ontstaat door hun nalatigheid. Je hoeft je dus geen moment zorgen te maken over de veiligheid en kwaliteit van onze diensten

CV in een dag is een van de toonaangevende aanbieders van centrale verwarmingssystemen in Friesland en levert al sinds 2021 verwarmingsoplossingen aan lokale klanten. Onze zeer ervaren monteurs werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat elke klus in één keer goed wordt uitgevoerd. Bovendien bieden wij concurrerende prijzen voor onze serviceovereenkomsten, zodat je er zeker van kunt zijn dat de kosten laag blijven. Dus waarom wachten – neem vandaag nog contact met ons op om onderhoud uit te laten voeren!

Dat kan zeker! CV in een dag is niet alleen gespecialiseerd in cv-ketels, maar ook in vloerverwarmingssystemen. Om de kosten laag te houden, kunnen wij het onderhoud van de CV-ketel combineren met het onderhouden van de vloerverwarming. Vloerverwarming dient namelijk ook regelmatig gecontroleerd en onderhouden te worden, zodat hij optimaal blijft werken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte!

Bij CV in een dag bieden we zowel eenmalig onderhoud als onderhoudsabonnementen aan. Het CV-ketel onderhoudsabonnement is de meest voordelige optie, omdat deze korting geeft op de reguliere controle en onderhoud van de cv-ketel. Ideaal voor mensen die er zeker van willen zijn dat hun cv-installatie altijd efficiënt en betrouwbaar werkt. Anderzijds, als je slechts een eenmalige service nodig heeft, dan werkt de eenmalige onderhoudsoptie prima. Wat je ook kiest, wij doen ons best om uw cv-ketel in topconditie te houden!

Als jouw cv-ketel meer dan 10 jaar oud is, is het misschien tijd om deze te vervangen door een nieuwer en energiezuiniger model. Wij kunnen je helpen de verschillende opties te vergelijken en je adviseren welke ketel het beste bij jouw behoeften past. Voordat je een beslissing neemt, raden wij je echter aan uw bestaande systeem eerst te laten onderhouden door een van onze ervaren technici. Zo kun je bepalen of er reparaties nodig zijn of dat vervanging van de gehele ketel op de lange termijn voordeliger is.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze onderhoudsdiensten voor cv-ketels in Friesland. Wij helpen je graag om jouw huis het hele jaar door warm en comfortabel te houden!

Vrijblijvend een offerte aanvragen