...
Logo CV in een dag

CV ketel onderhoud Friesland bij CV in een dag

CV ketel onderhoud in Friesland kan het beste worden uitbesteed aan CV in een dag. Wij zijn namelijk dé CV specialist van deze provincie en kunnen CV ketels dan ook vakkundig onderhouden. Daarnaast bieden we verschillende soorten onderhoudscontracten aan, maar is er ook de mogelijkheid om éénmalig een CV ketel onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Op deze pagina lees je alles over het onderhouden van een CV of HR ketel ketel in Friesland. Heb je de CV-ketel niet bij ons gekocht? Dat is geen enkel probleem. We helpen je maar al te graag verder!

Waarom is regelmatig onderhoud aan de CV ketel zo belangrijk?

Dat heeft alles te maken met de veiligheid. Een CV ketel die niet goed onderhouden wordt, is namelijk veel gevaarlijker dan een CV ketel die wel regelmatig onderhoud krijgt. Bovendien zorgt een CV ketel die goed wordt onderhouden ervoor dat je minder last zult hebben van storingen en onnodige reparaties. Dit kan je weer ontzettend veel geld schelen op de langere termijn.

Daarnaast is een goed onderhouden ketel in de regel een stuk zuiniger. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar natuurlijk ook voor het milieu. Daarnaast gaan de meeste CV-ketels een stuk langer mee wanneer deze regelmatig worden onderhouden door een gecertificeerde monteur.

Eenmalige onderhoudsbeurt in Friesland

CV in een dag biedt CV ketel onderhoud aan op verschillende manieren. Zoals we al even hebben besproken, kun je ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Bij zo’n contract wordt er gebruik gemaakt van periodiek onderhoud, zodat de ketel op een regelmatige basis wordt gecontroleerd.

Onderhoud CV ketel Friesland zonder contract

Anderzijds is er ook de optie om ervoor te kiezen om éénmalig CV ketel onderhoud uit te laten voeren door CV in een dag. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je CV ketel al enige tijd niet meer is gecontroleerd door een CV monteur. Wij adviseren wel om minimaal één keer per jaar CV ketel onderhoud uit te laten voeren, maar het liefst nog vaker. Op deze manier blijft je CV-ketel in topconditie én weet je zeker dat alles veilig en goed functioneert.

Wil je meer weten over onze onderhoudscontracten en onze tarieven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij vertellen je graag meer!

CV ketel onderhoud Friesland

Onze onderhoudscontracten

Wil je graag gebruik maken van onze onderhoudscontracten? Wij maken gebruik van 2 verschillende soorten contracten, namelijk een onderhoudscontract en een servicecontract. We hebben de contracten voor je naast elkaar gezet, zodat jij gemakkelijk kunt bepalen welk onderhoudscontract het beste bij jou past. Heb je vragen over onze contracten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij leggen je graag uit hoe wij te werk gaan!

Onderhoudscontract

Bij dit onderhoudscontract krijg je een automatische oproep voor de onderhoudsbeurten. Dit zal éénmaal per anderhalf tot twee jaar zijn. Zo vergeet je nooit de onderhoudsbeurt aan je CV ketel. Hier betaal je een maandelijks bedrag voor: 6,50 per maand. Dit bedrag wordt automatisch geïncasseerd. Dit contract biedt als extra voordeel dat je ook geen voorrijkosten bij storingen betaald.

€6,50 per maand

Servicecontract

Bij het servicecontract heb je helemaal geen zorgen meer over de werking en kosten aan je CV ketel, wij regelen alles voor je. Dit is een allesomvattend contract waarin de onderhoudsbeurten, uurlonen bij storingen, voorrijkosten en materiaal (tot €250,- per gebeurtenis) zijn inbegrepen. Ook bij dit contract krijg je een automatische oproep voor de onderhoudsbeurten. Met ons servicecontract ben je helemaal gedekt!

€15,- per maand

Alleen CV ketel onderhoud door gecertificeerde monteurs

CV in een dag werkt uitsluitend met gecertificeerde CV monteurs. Dit betekent dat onze CV ketel monteurs over de juiste diploma’s en certificaten beschikken. Het is erg belangrijk dat de CV-ketel wordt bekeken door een gecertificeerde monteur. CV in een dag beschikt over de juiste CV-ketel monteurs die CV ketels veilig kunnen onderhouden.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we CV ketels moeten onderhouden. Wanneer je CV-ketel door onze monteurs wordt onderhouden, weet je zeker dat de CV-ketel in topconditie blijft. Dit zorgt voor een hogere veiligheid én voor minder storingen.

Onderhouden of toch een nieuwe ketel?

CV in een dag helpt je niet alleen bij het onderhoud van CV-ketels, maar ook met het aanschaffen van een CV-ketel. Wanneer je CV ketel toe is aan vervanging, helpen wij je graag om de juiste nieuwe CV ketel te vinden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke CV-ketel geschikt is voor welk huishouden.

Bovendien profiteer je bij ons altijd van scherpe prijzen óf speciale acties.

Problemen met de ketel zelf oplossen

Soms kun je problemen met je CV-ketel zelf oplossen. Kijk daarom eens in onze kennisbank om meer te weten te komen over veel voorkomende problemen met CV ketels.

In onze kennisbank vind je tips over:

  • Hoe CV ketels werken;
  • CV ketel storingen oplossen;
  • CV ketel vervangen;
  • CV ketel onderhoud.

 

Wacht dus niet langer en neem snel eens een kijkje in onze kennisbank! Wij helpen je graag verder. Mocht je er toch niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! CV in een dag is er voor jou.

Snel een aanvraag insturen voor CV ketel onderhoud Friesland

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.