Logo CV in een dag

CV ketel vervangen in Groningen bij CV in een dag

Wil jij je CV ketel laten vervangen in Groningen? Dat is een goede keuze! CV in een dag is gespecialiseerd in het leveren en het monteren van nieuwe CV ketels. Op deze pagina lees je alles over het vervangen van jouw oude CV-ketel. We beantwoorden de meest gestelde vragen en geven aanvullende informatie over het vervangen van je ketel. Heb je nog vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Snel een aanvraag insturen!

Wanneer is een CV ketel aan vervanging toe?

Er zijn verschillende redenen waarom je de CV-ketel kan vervangen. Misschien is je huidige ketel aan het einde van zijn levensduur, of is hij stuk. In sommige gevallen kan het verstandig zijn om te kiezen voor een nieuwe CV-ketel, omdat deze energiezuiniger en daardoor goedkoper in gebruik is. Hoe weet je wanneer het tijd is om de CV-ketel te vervangen? Er zijn een aantal tekenen waaraan je kunt zien dat het tijd is om de CV-ketel te vervangen:

  • Je ketel maakt veel lawaai;
  • Je ketel geeft vreemde geluiden of geurtjes af;
  • De CV-ketel heeft steeds vaker last van storingen;
  • De CV-ketel verliest rendement.
 

Als je één of meerdere van bovenstaande punten herkent, is het verstandig om contact op te nemen met een specialist, zoals CV in een dag. Wij helpen je graag verder!

Wanneer moet ik kiezen voor een nieuwe CV ketel?

Als je huidige CV-ketel kapot is gegaan, moet je sowieso kiezen voor een nieuwe ketel. Maar er zijn ook andere redenen waarom het verstandig kan zijn om te kiezen voor een nieuwe CV-ketel:

  • Je wilt overstappen op aardgas;
  • Je wilt overstappen op een ander soort brandstof;
  • Je wilt energiezuiniger gaan wonen;
  • De huidige CV-ketel is aan het einde van zijn levensduur.

 

Als je één van bovenstaande punten herkent, is het verstandig om contact op te nemen met een specialist, zoals CV in een dag. Wij helpen je graag verder!

CV ketel gebruik

Hoe vaak moet je een CV ketel vervangen?

Een CV-ketel kan gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar meegaan. Dit is afhankelijk van het merk, type en onderhoud van de ketel. Wanneer je een nieuwe CV-ketel koopt, ontvang je vaak een garantie van minimaal twee jaar. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een servicecontract af te sluiten voor onderhoud en reparaties aan de CV-ketel, waardoor de levensduur van de ketel kan worden verlengt. Ook wij maken gebruik van deze servicecontracten. Benieuwd geworden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Nieuwe CV ketel kopen of een warmtepomp?

Als je kiest voor een nieuwe CV-ketel, heb je de keuze uit verschillende soorten ketels. Zo kun je kiezen voor een gasketel, combiketel of een warmtepomp. Welke keuze je maakt, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type woning, de isolatie van de woning en jouw wensen. CV in een dag helpt je graag verder bij het maken van de juiste keuze! Neem contact met ons op en onze specialisten denken graag met je mee.

Wat kost het om een cv ketel te vervangen?

De kosten voor het vervangen van je oude CV ketel kunnen behoorlijk verschillen. De prijs wordt vooral bepaalt door jouw wensen en de woning. Ook de isolatie van de woning kan van invloed zijn op de prijs. CV in een dag geeft je vooraf altijd een realistische indicatie van de prijs, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Op deze manier kun je ook in alle rust nadenken of je een nieuwe CV ketel zou willen hebben.

Hoe lang duurt het vervangen van een cv ketel?

Het is vooraf moeilijk te zeggen hoelang het duurt om jouw oude CV ketel te vervangen. Dit is namelijk afhankelijk van de woning en de hoeveelheid werk dat er moet worden gedaan. Wij doen ons uiterste best om jouw CV ketel zo snel mogelijk te vervangen, zodat je weer kunt genieten van een warm huis. Vooraf kunnen wij je een goede indicatie geven van de tijd die het in beslag zal nemen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe gaat CV in een dag te werk?

CV in een dag staat voor kwaliteit en snelheid. We leveren de nieuwe CV-ketel binnen 24 uur en monteren de ketel op locatie. Dit doen we door middel van onze gecertificeerde monteurs die alle kennis in huis hebben om jou van dienst te zijn. Zo zorgen we ervoor dat jouw CV-ketel zo snel mogelijk gemonteerd wordt, zodat je weer kunt genieten van een warm huis. Ook helpen wij je graag met het verwijderen van je oude verwarmingsketel, zodat we de cv kunnen vervangen.

Je kunt een afspraak met ons maken door contact met ons op te nemen via het contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Samen kijken we naar jouw wensen en behoeften, zodat we een CV-ketel kunnen leveren die perfect bij jou past.

CV ketel installatie Groningen

CV in een dag is vooral werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe. In deze provincies hebben we de meeste klanten en zijn we dan ook het best bereikbaar. CV in een dag is dé specialist op het gebied van CV-ketels. We leveren en monteren nieuwe CV-ketels, maar vervangen ook graag je huidige CV-ketel. Wanneer je kiest voor CV in een dag, ben je verzekerd van snelle service en deskundig advies.

Vrijblijvend een offerte aanvragen