Logo CV in een dag

Intergas HRE 36/30 CW5 met installatie

Ben jij op zoek naar de Intergas HRE 36 30 CW5 inclusief montage? Dan ben je bij CV in een dag aan het juiste adres! 

Wat is Intergas?

Intergas is een toonaangevend bedrijf dat al meer dan 40 jaar verschillende soorten CV ketels aanbiedt. Alle ketels van Intergas zijn getest en voldoen aan de laatste Europese normen. Hierdoor ben je verzekerd van een goede kwaliteit en veiligheid. Een ketel van Intergas is erg betrouwbaar en daardoor onderhoudsarm. Daarnaast zijn Intergas CV ketels erg gemakkelijk uit te breiden. Daardoor ben je helemaal klaar voor de toekomst! Ben je op zoek naar een nieuwe cv ketel en wil je de oude cv ketel installatie graag vervangen? Dan is de Intergas HRE 36 30 een erg interessante cv ketel om te overwegen!

intergas-cvineendag

Een combiketel van Intergas

Een combiketel, ook wel bekend als een combiketel, is een systeem voor centrale verwarming en waterverwarming in één. Combiketels zijn erg populair omdat ze compact zijn, eenvoudig in het gebruik en snel en gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd. Ze zijn ook zeer efficiënt, omdat ze alleen het water verwarmen dat je nodig hebt. Combiketels hebben een hoog rendement wanneer je flink wat geld kunt besparen. Ben je op zoek naar een nieuwe cv ketel installatie? Dan adviseren wij om een Intergas Kombi Kompakt te kiezen.

Waarom zijn Intergas ketels populair?

De CV ketels van Intergas zijn erg populair omdat ze:

Een combiketel van Intergas

De Intergas Kombi Kompakt HRE 36 30 CW5 is een van de nieuwe generatie HR ketels van het merk. Deze dubbele twee in één cv ketel kan zowel een gemiddelde woning verwarmen als een grotere woning door het grote vermogen van de ketel. Door de CW-klasse van deze ketel, is de cv ketel uiterst geschikt voor woningen met een grote warm water behoefte. Deze nieuwe ketel staat vooral bekend om een laag energieverbruik en de zuinige werking. Deze ketel is dus erg geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een ketel met een hoog rendement.

De Intergas Kombi Kompakt HRE 36 30 CW is een hoog rendement gascondensatieketel. Deze cv ketel heeft ook een lage NOx-waarde en voldoet aan de ErP-norm. Door de nieuwe warmtewisselaar van de Intergas HRE a 36 30 worden rookgassen afgekoeld en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de condensatiewarmte. Door deze warmtewisselaar kun jij van een warm huis genieten zonder teveel te betalen. Dat de ketel zuinig is, is natuurlijk ook te zien aan het energielabel van de HRE A 36 30.

Een van de beste eigenschappen van deze deze Intergas HRE ketel is het feit dat hij wordt geleverd met een ingebouwde warmwatertank. Dit betekent dat je geen aparte warmwaterboiler hoeft aan te schaffen, waardoor je zowel ruimte als geld bespaart.

Een ander voordeel aan deze ketel installatie is dat het bescheiden afmetingen heeft. De CV ketel is daardoor gemakkelijk te installeren. Ook zitten alle onderdelen van deze cv installatie aan de voorkant, waardoor onderdelen gemakkelijk vervangen kunnen worden.

Een groot nadeel van deze ketel is dat deze niet beschikt over een automatische ontluchter. Gelukkig kun je deze wel los aanschaffen.

Open Therm protocol

OpenTherm is een communicatieprotocol dat wordt gebruikt door centraleverwarmingsketels. Hierdoor kan de ketel communiceren met andere apparaten in het systeem, zoals thermostaten en zonnepanelen. OpenTherm is een open standaard, wat betekent dat elke fabrikant producten kan maken die ermee compatibel zijn.

De Intergas Kombi Kompakt HRE A 36 30 CW50 is compatibel met het OpenTherm-protocol. Dit betekent dat je deze ketel kunt gebruiken met andere apparaten in jouw systeem, zoals thermostaten en zonnepanelen.

De Intergas A 36 30 CW5 uitbreiden

Deze hr ketel is ideaal te combineren met andere producten van Intergas. Zo kun je de Comfort Touch thermostaat van Intergas gemakkelijk koppelen aan deze ketel. Deze thermostaat is te gebruiken met de Comfort Touch-app van Intergas. Hiermee kun je de thermostaat gemakkelijk bedienen van een afstandje. Deze uitbreidingen zijn optioneel en dus niet verplicht. Jij bepaalt het helemaal zelf!

intergas comfort touch
intergas comfort touch app

Intergas HRE 36 30 CW5 inclusief montage

Als je op zoek bent naar de beste Intergas cv ketel installatie, dan moet je zeker eens kijken op CV in een dag. Wij bieden namelijk de HRE 36 30 CW Intergas aan voor een scherpe prijs. Deze prijs is inclusief montage door een ervaren monteur. Zo ben je zeker van een goede installatie en weet je zeker dat alles veilig is.

De Intergas HRE 36 30 CW5 is een erg betrouwbare ketel en is geschikt voor grotere woningen. Deze nieuwe ketel heeft een vermogen van 30 kW en is geschikt voor een woning met een oppervlakte tot 250 m². Deze ketel is gemaakt van hoogwaardige materialen en daardoor erg duurzaam. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier zult hebben van deze ketel. Daarnaast kunnen onze eigen monteurs je alles vertellen over je rookgasafvoer, radiatoren, expansievat en een geschikte thermostaat voor de ketel.

Een andere Intergas Kombi Kompakt HRE kiezen

Niet iedereen heeft een HRE A 36 30 CW5 ketel nodig. Daarom heeft Intergas ook andere varianten uitgebracht van de Kombi Kompakt. Een hoge CW-waarde is vooral geschikt voor woningen waarbij de behoefte aan warm water groot is.. Deze behoefte is een stuk kleiner in kleinere woningen of kleinere gezinnen.

Daarom kun je bij Intergas gelukkig ook kiezen uit andere uitvoeringen, namelijk de CW3 en de CW4. De CW3 is de kleinste uitvoering die vooral geschikt is voor kleinere woningen. De CW4 is vooral geschikt voor middelgrote woningen waarbij meer warm water nodig is.

Een Intergas CV-ketel met installatie

Bij CV in een dag is het laten onderhouden van je ketel erg gemakkelijk door onze all in serviceabonnement. Het maakt dan ook niet uit of je de cv ketel wel of niet bij ons hebt aangeschaft. Je kunt dus altijd gebruik maken van ons abonnement zonder voorrijkosten.

Naast onze standaard installatie bieden wij namelijk ook een all in service abonnement aan. Met zo’n contract wordt jouw cv ketel regelmatig bekeken en komen we langs bij eventuele storingen zonder voorrijkosten. Hierdoor gaat je cv ketel langer mee en voorkom je onverwachte kosten.

Een all in serviceabonnement is bij CV in een dag maandelijks opzegbaar, zonder een onnodige looptijd. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan en worden storingen vroegtijdig voorkomen. Op zoek naar een onderhoudsabonnement zonder onnodige looptijd en voorrijkosten? Maak gebruik van de all in service abonnement van CV in een dag.

Een Intergas ketel kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe cv ketel installatie met een hoog vermogen en een ketel die bekend staat om zijn hoge rendement? Dan moet je voor deze unieke Intergas ketel kiezen. Deze dubbele twee in één A 36 30 CW5 cv ketel is namelijk helemaal klaar voor de toekomst en werkt met vrijwel elke thermostaat.

Hoe je deze cv ketel bij ons kunt bestellen? Bekijk onze Intergas HRE 36 30 CW5 en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om je aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden. Ben je akkoord met onze offerte? Dan komen onze eigen monteurs langs om zorg te dragen voor de installatie van de A 36 30 CW5. Je hoeft dus zelf helemaal niets te doen.

Heb je daarnaast vragen over je thermostaat, verwarming, radiatoren of over je expansievat? Laat je dan adviseren door onze experts. Zij kunnen niet wachten om je te helpen!

Moet mijn bestaande rookgasafvoer van mijn oude cv ketel worden vervangen bij een nieuwe cv ketel?

Als je jouw oude ketel vervangt door een nieuwe, is het mogelijk dat je jouw gehele rookgasafvoer moet worden vervangen. Dit komt omdat de nieuwe installatie andere eisen aan het rookkanaal kan stellen dan de oude ketel. Wil je weten of jouw rookgas afvoer moet worden vervangen? Dan kun je het beste overleggen met een erkend installateur om te kijken of jouw bestaande rookgasafvoer vervangen moet worden.

Vloerverwarming bij CV in een dag

Ben je naast een nieuwe cv ketel ook op zoek naar vloerverwarming? Dan zit je bij CV in een dag helemaal goed. Bij CV in een dag leggen wij namelijk ook vloerverwarming aan op locatie. Wil jij aankomende winter lekker met je sokken door de woning kunnen lopen? Bekijk dan zeker eens wat wij voor je kunnen betekenen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen